healthy, happy

healthy, happy

perjantai 12. syyskuuta 2014

Terveisiä Berliinistä :)

HIhiihihi, ostettiin eilen berliinin grouponista lahjakortti brunssille, alennuksella oli vaan joku 6,5e  per naama! Ja siellä oli useita lämpimiä ruokia ja suklaaputous johon voi kastaa hedelmiä! Mutta siihen menee vähän aikaa, että saatte kuvia, kun ajattelin olla ainakin 2 viikkoo ilman hiilareita, niin ei käytetä sitä lahjakorttia vielä :)

tulevan brunssin lisäks oon iloinen kun nään vihdoinkin vuoden tauon jälkeen livenä yht mun parhaista kavereista :) ja ollaan menossa tsekkaa Berliinin yöelämää, mikä on kuulemma cool! (Joojoo, en ees juo, niin ei mee tää mainostettu dieetti pilalle)

Sen sijaan tää good food osio:

Laiskurin päivä :D

Tomaattikeittoo ja mentiin illalla yhteen vietnamilaiseen (kana oli kyl paneroitu.. man... kuorin ne XD) Ja salaisuus tohon omnomnom-tomaattikeittoon oli pussikeitto plus valmis pastakstike.... hahhaha, eli tää ei nyt kyllä ollut mikään kokkauspostaus vaan lähinnä ruokapäiväkirja XD Kokkasin kyllä kanaa, jota kierittelin parmesaaniraasteessa, mutta sitä ei nyt oo kuvissa! En maustanut sitä kunnolla, niin en jaksanut innostua siitä.. Ja haha, mulla on vielä ihan sikana kanaa pakstimesa niin siitä tulee kyllä fotoa! Mutta tässä nyt kaikille vaan rapostointii, että ei tarvii dieetilläkään ottaa mitään stressii ruuanlaitosta, jos ei tahdo :)


tomaattikeitto

kanaa, kasvikia ja maapähkinäkastike


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti