healthy, happy

healthy, happy

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Make it fresh

No niin! 10 päivää kasassa ilman hiilareita^^ Pienet sille! Ei oo tullu hankalaks kun oon koko ajan puputtanut sittten senkin edestä kaikkee pähkinöitä ja tollasta aika energiapitosta, et onkohan tää nyt siis plus-miinus-nolla XD Mutta, hiilarittomuus on ihan ok ja ajattelin ottaa tähän vähän karumman parin päivän jakson, vähemmällä napostelulla ja katsoa sitten, että miten kroppa tykkää :) Mutta, aika hyvin mennyt näin "rennoin ranteinkin".

Siinä hei parit salaattiesimerkit :D

Jos tuntuu hei siltä, ettei salaatti riitä (ihan vaikka vaan henkinen tunne, et vitsit ku olis jotain vähän lisäks vielä) niin tosi kiva on laittaa siihen kylkeen pikkuu keitto! Oikeessa yläkulmassa tomaattikeitto ja raejuustoo, omonomonom, niiiiin hyvää!

Hah,  vaikka sit olinkin niin täynnä etten jaksanut syödä noita kaikkia pähkinöitä X)

Tässä salaatissa oli hyvää se, että ei ehtinyt tylsistymään, kun kaikki oli niin hyvää :) Kunkkua tässä on myös se, että tän voi syödä lämpimänä tai sitten tehdä kerralla lisää, kun toimii kylmänäkin! Plus, suurin osa aineksista löyty perusvarastosta! -porkkanat, marjat, pähkinät, raejuusto, tomaattikeitto..

                                      Salaatti paahdetuilla munakoisoilla ja  

                                          saksanpähkinöillä




 Ja tulee tosi nopsaan, että varaa ensin nää ainekset yhdelle:
-pikkuinen munakoiso
-porkkana
-salaattia (käytin minicosmopolitania)
- pikku kourallinen saksanpähkinöitä
-2-3 rkl pakastemarjoja ---> (vadelmat tai mustaviinimarjat ois hyviä, kun ne on vähän kirpeitä)
 -suola
-pippuri
-sitruunamehu
-muut mausteet
salaatinkastike tai vaan balsamico

1. Pannulle:viipaloitu munakoiso ja porkkana paistumaan, mausta suolalla pppurilla ja sitruunalla :) jos löytyy, niin ehdottomasti seuraksi sitten muitakin mausteita :) Kuten vaikka timjamia!

2.Sillä aikaa kun ne siinä paistuu, niin voit asetella sen salaatin tällä lailla taiteellisesti ja ottaa jo kännyn valmiiks tulevaa ruokakuvaa varten :D

3. Laita nyt saksanpähkinät myös pannulle, aika hiljaselle, ettei ihan kärvisty! (siis maistuu paahdettuna enemmän niinkuin popparille, tosi hyviä! Tykkään niin paljon enemmän kuin niistä tavallisista X))

4.Tässä vaiheessa sulata itselles pari marjaa siihen mausteeksi vielä päälle! On niin kivan kirpeitä siellä joukossa :)

NAUTI!

Ja hyvä mieli tällä viikolla tuli kun sain 2 työhaastattelua :)

                                                          Lohisalaatti


Lyhyestä virsi kaunis:
-paprika
-noin 100g lohta
-salaattia

mausteiksi:
suolaa/soijakastiketta, pippuria, sitruunaa ja tilliä

ja halutessa salaatinkastiketta tai öljy+balsamico

Niin. Miks tehdä elämästä hankalaa, kun se voi olla helppoa? Lohi pannulle, kääri salaatti auki ja pilko paprika. Kun lohi on kokonaan mehevän vaalenapunainen, about 5-10 minuuttia, niin tsädääm, siihen salaattien päälle vaan ja omnomnom, syömään!

(jos halaut vähän säästellä lohta, niin tosi hyvä on laittaa vaan 50g lohta ja sitten keität kaveriksi kananmunan! :D)

+hyvä fiilis tuli myös siitä kun mentiin kahvittelemaan kaupungille ja sain kivoja viestejä ja jee, mulle tarjottiin ilta Alexanderplatzilla oleva fiinin Weekend-baarin kattoterassilla^^ nice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti